A controller önmenedzselése és személyes marketingje

Helyszín: Budapest
Időpont: 2023. december 06.

Az interaktív képzés célja, hogy a controllerek megismerjék és alkalmazzák azokat a korszerű technikákat, melyekkel saját munkaerőpiaci értéküket növelni tudják.

A controlling egyre komplikáltabb: rengeteg területet ölel fel az üzleti intelligencia rendszerektől a nemzetközi számviteli szabályokig. Kevésbé lesz szükség általános controllerekre, inkább specialistákat keresnek a cégek a munkaerőpiacon. El kell dönteni, hová pozícionáljuk magunkat, milyen ágazatokra és milyen szakterületekre koncentrálunk. Korszerű marketing eszközöket alkalmazva építhetjük fel személyes arculatunkat és hálózatunkat.  A képzés wokshop-jellegű, épít a résztvevők tapasztalataira is.

Témakörök

  • Önértékelés a controlleri kompetenciamodell alapján, erősségek feltárása
  • Jellemző dilemmák, amelyeket mindenkinek magának el kell döntenie
  • Milyen kompetenciák teszik értékessé a controllert a munkaerőpiacon
  • Megcélzott pozícióhoz tartozó elvárások és kiválasztási szempontok elemzése
  • Personal Branding és kapcsolati háló fejlesztése
  • Képességprofil összevetése a megcélzott munkakörrel, fejlesztendő pontok
  • Kompetenciafejlesztési lehetőségek, közösségek

A workshopot vezeti Radó István, aki több mint 25 éve a hazai controlling tanácsadási szakmai elismert és meghatározó alakja. A Magyar Controlling Egyesület egyik alapítója, a Controlling Akadémia programigazgatója, öt éven keresztül a rangos európai controlling szervezet, az International Group of Controlling elnökségének tagja.
Vezetési tanácsadóként, projektmenedzserként és szponzorként közel száz cégnél dolgozott a versenyszférában. Számos publikáció szerzője, konferenciák, szemináriumok, oktatási intézmények rendszeres előadója. Több külföldi szakirodalmi mű magyar kiadásának lektora.

További információk és jelentkezés »