Controlling tréningek

Hiszünk abban, hogy az ismeretátadás egyúttal készségfejlesztés is kell, hogy legyen. Controlling tréningjeink programjának összeállítását mindig ennek az alapelvnek a figyelembe vételével alakítjuk ki.

Üzleti szimulációs társasjátékok alkalmazásakor szervesen összekapcsolódik a fenti két cél. A tanulás hatékonyságára vonatkozó különböző felmérések szerint ezáltal válnak az oktatás egyik leghatékonyabb módszerévé. Ezért is esett választásunk erre ez eszközre a controlling tréningek programjának kialakításakor, hiszen a tanulás rendkívül gyors és maradandó formáját teszik lehetővé.

Szeretnénk, hogy controlling tréningjeink résztvevőinek jóval több maradjon meg emlékezetében a tanultakból, mintha csupán olvasták vagy hallották volna az információkat. A frontális ismeretátadásnál lényegesen hatékonyabb megoldás, ha aktívan cselekszünk a tanulási folyamat során. Üzleti játékaink során a résztvevők egy gyakorlott tréner segítségével irányítanak egy elképzelt vállalatot, amelynek több üzleti évét végigjátsszák, vagyis játékos formában végigélnek minden, a vállalat életében fontos mozzanatot. Ezért különösen hatékonyak, és nem utolsósorban élvezetesek az IFUA által kínált controlling tréningek.

A fentiek figyelembe vételével összeállított képzéseink kihelyezett formában is közkedveltek és rendkívül hatékonyak. Egy, a vállalat egyedi igényei szerint kialakított controlling tréning során a résztvevők még inkább elmélyedhetnek egy-egy őket leginkább foglalkoztató kérdésben, és közös megoldásokat kereshetnek a vállalat életének aktuális problémáira.

Controlling Portál ajánló:

Hatásos beszámolás

Controlling képzés

Pénzügy nem pénzügyeseknek

Vezetőképzés