Adatvédelmi nyilatkozat

1. Tartalom

A tulajdonos fenntartja a weboldalon található tartalom megváltoztatásának, kiegészítésének jogát előzetes figyelmeztetés nélkül, valamint nem vonható felelősségre az itt közölt adatok helyességéért. Ezért a tulajdonos azonnal és határozottan elutasít minden olyan jogi keresetet, amely az oldalon található információ hiányossága vagy pontatlansága miatt bekövetkezett kárra hivatkozik. Az itt megjelenített információk nem minősülnek ajánlatnak, és nem kötelező érvényűek. A tulajdonos a weboldal egyes részeit vagy teljes egészét, beleértve az ajánlatokat és az egyéb információkat, előzetes figyelmeztetés nélkül bővítheti, megváltoztathatja, vagy akár törölheti is.

2. Hivatkozások és linkek

A tulajdonos nem vállal felelősséget az oldalról külső oldalra vezető hivatkozások és linkek tartalmáért, kivéve ha ismerettel rendelkezik az illegális tartalomról, és képes megvédeni oldala látogatóit az említett külső oldalak látogatásától. Amennyiben a külső oldalak használata bármilyen kárt okozna, a követelés csak velük szemben lehet jogos, a hivatkozásokat bemutató oldallal szemben nem. Továbbá, a weblap tulajdonosa nem felelős a fórumokon, a vendégkönyvben és a levelezőlistákon felbukkanó üzenetek és megjegyzések tartalmáért.

3. Szerzői jog

Az oldal tulajdonosa szándékai szerint nem használ szerzői jog által védett anyagokat, azonban ha mégis erre kerül sor, akkor a jogszabályoknak megfelelően tünteti fel a vonatkozó forrást. A tulajdonos által létrehozott tartalmakat szerzői jog védi. Ezen tartalmak, beleértve a diagramokat, a hanganyagokat és a szövegeket, bármilyen nemű másolása vagy használata elektronikus vagy nyomtatott formában szigorúan tilos a tulajdonos előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül.

4. Adatkezelési szabályok

Az olyan személyes és üzleti adatok megadása, mint az e-mail cím, név és postacím kizárólag önkéntes alapon történhet. Az elérhető szolgáltatások használata és ellentételezése anonim módon, vagy a szabályoknak megfelelően névtelenséget kérve, vagy álnevet használva is megengedett, amennyiben ez technikailag lehetséges és indokolt. Adatvédelmi szabályzat »

5. A jogi nyilatkozat hatálya

Ez a nyilatkozat az internetes megjelenés részének tekintendő. Amennyiben a nyilatkozat egyes részei vagy egyes kifejezései nem pontosak vagy jogilag kifogásolhatók, attól a többi rész tartalma és hatálya érvényben marad.