Női controllerek figyelmébe! – Mire figyeljünk a technikai újításoknál?

2016. július 01.

Tisztelt Ügyfélszolgálat!

Tavaly az addig jól bevált PASI 5.0 alkalmazást FERJ 1.0-ra újítottam. Azóta jelentős romlás következett be a teljes rendszer teljesítményében, ami legszembeötlőbben a virág és az ékszer applikációk működésén volt észrevehető, pedig ezek gond nélkül futottak a PASI 5.0 alatt.

Ami még rosszabb, a FERJ 1.0 azonnal törölt néhány értékes programot a rendszerből, mint például a ROMANTIKA 9.5-öt és az ODAFIGYELES 6.5-öt, miközben olyan nemkívánt alkalmazások léptek működésbe, mint a HIRADO 5.0, a PENZ 3.0 és a FOCI 4.1.

A BESZELGETES 8 program azóta szintén nem fut, és a TAKARITAS 2.6 elindításakor teljesen lefagy a rendszer.

Megpróbáltam lefuttatni a NYAFOGAS 5.3-at, hátha megjavul a helyzet, de semmi változást nem tapasztaltam. Önök mit javasolnak?

Előre is köszönöm a segítségüket:
Júlia
Controlling Osztály
===================================================
Tisztelt Hölgyem!

Kérem, szíveskedjen szem előtt tartani az alábbi különbséget: a PASI 5.0 szórakoztató csomag, a FERJ 1.0 pedig egy rutinfeladatokat ellátó operációs rendszer.

Kérem, adja meg a következő parancskódot: pedigazthittemszeretsz.HTML, majd töltse le a KONNYEK 6.2-t. Ezt követően ne felejtse installálni a BUNTUDAT 3.0 frissített verzióját. Ha ezek az alkalmazások megfelelően működnek, a FERJ 1.0-ában automatikusan újraindul az EKSZER 2.0 és a VIRAG 3.5.

De kérem, ügyeljen rá, hogy ha a fenti alkalmazásokat túlságosan gyakran futtatja, a FERJ 1.0 visszaállhat a HALLGATAS 2.5 üzemmódra vagy elindul rajta a SÖR 6.1. A SÖR 6.1 nagyon kártékony program, mert a lefuttatás után elindítja a HANGOS HORKOLAS Betát.

Kérem, semmiféleképpen ne próbálkozzon az ANYOS 1.0 installálásával, ez ugyanis olyan vírust tölt le a háttérben, amely rövid idő alatt megfertőzi a teljes rendszert.

Ezen felül, a PASI 5.0 program újrainstallálását sem javaslom. A FERJ 1.0 annyira nem támogatja ezt az alkalmazást, hogy azonnal összeomlik.
Összefoglalva, a FERJ 1.0 kiváló program, de meglehetősen korlátozott a memóriája, és nehezen tanul meg új alkalmazásokat. Érdemes mindazonáltal megfontolnia, hogy beszerzi a teljesítmény számottevő fokozására ajánlott szoftvert, a FOZES 3.0-át.

Sok sikert!
Adminisztrátor