Pénzügy nem pénzügyeseknek

Pénzügy nem pénzügyeseknek tréningünk célja az alapvető pénzügyi beszámolók megismertetése, a vezetői döntések gazdasági következményeinek átlátása.

A teljesítményt minden vállalati területen és minden vezető számára ugyanúgy mérik: bevételben, költségben, eredményben, megtérülésben. Ha azonban valaki a pénzügyi és számviteli kimutatásokat nem érti megfelelően, akkor nem tud egyenrangú félként részt venni különböző vállalati megbeszéléseken. Ez akár a szakmai továbblépésben is gátolhatja a vezetőt. Ennek elkerülésére fejlesztettük ki pénzügy nem pénzügyeseknek képzésünket, amelyet elsősosban nem gazdasági végzettségű vezetőknek és munkatársaknak ajánlunk. (A pénzügy nem pénzügyeseknek képzésen alkalmazott játék, a Factory © licensztulajdonosa a német BTI GmbH, a termék felhasználására hazánkban egyedül mi vagyunk jogosultak.)

Két napos pénzügy nem pénzügyeseknek szemináriumon a Factory üzleti szimulációs társasjátékon keresztül mutatjuk be a vállalat működését, irányítását, pénzügyi és számviteli rendszereinek kapcsolatát a valós folyamatokkal.Oktatási filozófiánkhoz illeszkedően, a játék élményszerű tanulást biztosít a szokásos frontális tudásátadás helyett. Többek között ez a vállalatunk által kínált pénzügy nem pénzügyeseknek képzés titka.

pénzügy nem pénzügyeseknek tréning során nem használunk számítógépes szimulációt, mert így elkerüljük a „black-box” hatást.

Controlling Portál ajánló:

Hatásos beszámolás

Controlling képzés és controlling tréning

Vezetőképzés