Vezetőképzés

A vezetőképzés egyik kulcseleme a vállalat sikerességének. A controlling és vállalatirányítás rendkívül szoros kapcsolatban áll. A vezetői oldalon is fogadókészség és controlling szemlélet szükséges a sikeres közös munkához.
Ezért tartjuk fontos feladatunknak a vezetőképzést, amelynek tartalmát a legmodernebb trendeknek megfelelően, gyakorlatorientált szemlélettel alakítjuk ki.
Vezetőképzési programjaink résztvevői üzleti szimulációk révén élményszerűen tanulhatnak és fejlődhetnek.
Az interaktív, napi munkához kötődő példákon keresztül történő ismeretátadás a cégünk által nyújtott vezetőképzés sikerének egyik legfőbb titka.
A workshop jellegű közös munka, az egyéni és kiscsoportos feladatok, valamint a közös plenáris esettanulmány-megoldások mellett a megfelelő mélységű visszacsatolás fontosságáról sem feledkezünk meg vezetőképzési programjainkon.
Tudatában vagyunk az időnyomásnak is, ami a vezetők vállára nehezedik, éppen ezért úgy alakítjuk ki a képzési programjainkat, hogy a lehető leghatékonyabb formában, legrövidebb idő alatt tudjuk átadni a lehető legmélyebb ismeretanyagot. Ezt tartjuk a sikeres vezetőképzés egyik legfontosabb ismérvének.

Controlling Portál ajánló:

Hatásos beszámolás

Controlling képzés és controlling tréning

Pénzügy nem pénzügyeseknek