Adat az új olaj: mi kell a kiaknázásához?

2018. szeptember 18.

Számtalan kérdés felmerül az Advanced Analytics elemzések és projektek kapcsán, mint például:

  • Mit kell tudni vezetőként, mielőtt belevágunk egy AA projektbe?
  • Milyen üzleti esetekre tud megoldást nyújtani az AA?
  • Mik a sikertényezők?
  • Mi a különbség a dobozos megoldások és az opensource világ (R, Python) között, és melyiket válasszuk?

Egy sikeres AA-s projekthez a professzionális külső szakértők mellett szükség van olyan kollégákra üzleti oldalon, akik értik az AA projektek logikáját, átlátják szakmai mélységében, tisztában vannak a keretekkel és a lehetőségekkel.

 

A fenti céloknak megfelelően a témában több rendezvényt is meghirdetünk:

Döntéshozóknak szóló, fél napos rendezvény

Operatív munkatársaknak szóló, két napos rendezvény – R

Operatív munkatársaknak szóló, két napos rendezvény – Python

 

A képzésnek nem célja, hogy a résztvevők mélységében megtanuljanak R-ben / Pythonban programozni – a rendelkezésre álló képzési időben ez nem is lehetséges. Gyakorlati áttekintést és ízelítőt kapnak, hogy képesek legyenek projektet indítani, érdemben közreműködni adatelemzési feladatokban, illetve Data Science projektekben a vállalati oldalon. Szerepet tudjanak választani, és azon az úton továbbfejlődni. A képzés folyamán gyakorlati példákon keresztül mutatjuk be, milyen vállalatirányítási problémákra és hogyan adhatunk választ a korszerű adatelemzési eszközökkel.

A téma nem csak a pénzügy és a controlling területnek fontos, más funkcionális területen dolgozó szakembereknek, üzleti elemzőknek és vezetőknek egyaránt hasznos: ezek közé tartozik az értékesítés, a marketing, a fejlesztés, a termelés / operáció és a logisztika.