SAP Business Planning and Consolidation (BPC450 SAP BPC Embedded Model)

Helyszín: 1031 Budapest, Záhony utca 7. Graphisoft Park – SAP Irodaház
Időpont: 2018. március 19 - 23.
Ár: 1200 € + áfa/fő Az SAP Referencia programon szerzett pontok darabonként 1 euró értékben beválthatók. Kapcsolat:  Horváth Kinga IFUA Horváth & Partners kinga.horvath@horvath-partners.com   Kedves Ügyfelünk!   Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt az SAP Magyarország tavasszal megrendezésre kerülő speciális SAP BO PC képzéséről, melyre a standard feltételeknél jelentősen kedvezőbb kondíciók mellett lehet jelentkezni, korlátozott számban. […]

Ár: 1200 € + áfa/fő
Az SAP Referencia programon szerzett pontok darabonként 1 euró értékben beválthatók.

Kapcsolat: 
Horváth Kinga
IFUA Horváth & Partners
kinga.horvath@horvath-partners.com

 

Kedves Ügyfelünk!

 

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt az SAP Magyarország tavasszal megrendezésre kerülő speciális SAP BO PC képzéséről, melyre a standard feltételeknél jelentősen kedvezőbb kondíciók mellett lehet jelentkezni, korlátozott számban.

 

Képzés tartalom

A képzésen a résztvevők elsajátíthatják az SAP Business Planning and Consolidation (BO PC) rendszerhez kapcsolódó kulcsfontosságú adminisztrációs, konfigurációs és tervezési készségeket.

A résztvevők megtanulják, hogyan modellezzenek Info kockát, Data Store objektumot, Advanced Data Store objektumot, illetve MultiProviders és Composite Providers tervezési forgatókönyveket a beágyazott modell számára úgy, hogy az megfeleljen az olyan követelményeknek, mint az SAP és a külső adatok összevonása és kommentelése.

A kurzuson megtudhatja, hogyan teljesítheti az összes üzleti számítási követelményt Excel használatával, valamint elsajátíthatja a szabványos tervezési funkciók, mint például a felső sávú elosztás, a FOX kódolás – beleértve a gördülő előrejelzést és az ABAP Managed Database Procedures (AMDP) – használatát.

 

A képzés céljai:

  • Ismerje meg, hogyan pozicionálhat az SAP Business Planning és Consolidation programban (SAP NetWeaver: embedded model)!
  • Ismerje meg, hogyan modellezzen BW-t és Integrált tervezési modelleket SAP HANA segítségével!
  • Tervezzen és készítsen jelentést az Excel beépülő moduljában!
  • Készítsen tervezési forgatókönyveket üzleti folyamatok és munka állapotok alapján!

 

A kurzuson érintett szoftverek

  • SAP Business Planning and Consolidation, version for SAP NetWeaver 10.1 powered by SAP HANA
  • SAP Business Warehouse 7.5
  • Analysis for MS Office 2.2
  • Design Studio 1.6
  • Enterprise Performance Management beépülő modul MS Officehoz
  • SAP HANA sps11 Revision 102.3

 

A jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadjuk. Túljelentkezés esetén a a jelentkező várólistára kerül. Kérjük, részvételi szándékát e-mailben, a vállalat, a résztvevő neve és beosztása megjelölésével legyen szíves elküldeni kolléganőnknek a kinga.horvath@horvath-parners.com e-mail címre.

 

Köszönjük érdeklődését!

Várjuk szeretettel!

 

IFUA Horváth & Partners