Gazdasági szakembereknek, CFO-knak, controllereknek, controlling vezetőknek

IFUA Horváth & Partners
2015. december 08.

Elégedett saját szakmai fejlődésével?

Az év végéhez közeledve az egyéni számvetés ideje is eljön: ki-ki értékeli ezévi teljesítményét, kitűzött céljainak teljesülését.

Biztosan Ön is végiggondolja, hogy milyen új kompetenciákra tett szert, kiktől kapott új impulzusokat, amelyek továbblendítették szakmailag – és itt nem csak a karrierugrások számítanak. Aztán jön a nagy kérdés: mit akarunk elérni jövőre és ehhez miben kellene továbbfejlődnünk?

Bizonytalannak érzi magát a vezetői prezentációk előtt, vagy ha elemzéseit vezetők előtt kell bemutatnia? Ebben az esetben a Hatásos beszámolás vagy a Sikeres controller szemináriumot ajánljuk Önnek.

Ha sokat dolgozik Excellel és úgy érzi, van mit javítani munkája hatékonyságán, akkor a Financial Modeling Excelben képzések valók Önnek: a Döntéstámogatási vagy a Tervezés, költségszámítási modul 2 napja alatt intenzíven fejlesztheti ezirányú tudását.

Régóta tevékenykedik controllerként és szeretné felfrissíteni ismereteit? Nem controlleri pozícióban dolgozik, de szeretne rálátást a terület egészére? Vezetőként átfogó képet akar szerezni a controlling és a vállalatirányítás korszerű módszereiről? Jöjjön el a Controlling Akadémiára!

Ha úgy érzi, Ön mindent megtesz, de hiányzik a felettesi elismerés, vegyen részt a „Controller önmenedzselése és személyes marketingje” képzésünkön!

További képzéseink