Top-Innovator díj a Horváth & Partnersnek!

IFUA Horváth & Partners
2015. július 01.

 

Az idén harmadszor került be a leginnovatívabb német középvállalatok közé a Horváth & Partners csoport, amelynek magyarországi tagja az IFUA Horváth & Partners. A cég, amely a legnagyobb németországi központú vezetési tanácsadók közé tartozik, 2005-ben és 2010-ben is megkapta már ezt az elismerést.

A Top-Innovator díjat a bécsi Közgazdasági Egyetemen, Prof. Dr. Nikolaus Franke és csoportja által végzett elemzés alapján ítélik oda; 5 kategóriában, 100 paraméter alapján, két lépcsőben vizsgálják meg az innovációmenedzsmentet és az innovációs eredményeket.

Az elismerést június 26-án, a német középvállalatok csúcstalálkozóján, Essenben adta át Ranga Yogeshwar, a „Top 100″ mentora Dr. Uwe Michelnek, a Horváth & Partners csoport igazgatósági tagjának. Dr. Uwe Michel elmondta, hogy a Horváth & Partners innovációs portfólióját magasan képzett, tapasztalt tanácsadókból álló testület koordinálja. Cégen belül minden évben innovációs díjat ítélnek oda, erre 20-30 team adja be pályázatait. A nyertes az úgynevezett „Innovation Lab” keretein belül kétnapos munkával és külső segítség igénybevételével fejlesztheti tovább ötletét. A Horváth & Partners munkatársai munkaidejük mintegy 20 százalékát innovációs munkára fordítják. Tavaly így több mint 3700 ötlet merült fel, s ezek 90 százalékát meg is valósították.

A képen Dr. Uwe Michel (jobbra), Stephan Haller (balra), a Horváth & Partners partnerei és Ranga Yogeshwar (középen) a „Top 100″ mentora.