Digitalizáció

IFUA Horváth & Partners
2016. január 27.
A digitalizáció a következő években radikálisabban alakítja át társadalmunkat és világunkat, mint a történelem során bármilyen esemény. Az Ön vállalata felkészült erre?

2045-re egy 1000 dolláros PC számítási kapacitása eléri a teljes emberiség agykapacitását”
(Raymond Kurzweil)

A digitalizáció áthatja az életünket, a munkánkat. Gyökeresen megváltoztatja az értékteremtést, forradalmasítja a gazdaságot és a vállalatokat. Mind több adatot kapcsolunk össze egymással, ami új szolgáltatásokat, termékeket és üzleti modelleket hív életre. Emberek tömegei fogják elveszíteni hamarosan munkájukat az automatizálás elterjedése miatt, miközben új, ma még nem is létező iparágak és munkahelyek jönnek létre.

A digitális jövőbe tartó átmenet minden vállalatra hatalmas befolyással van, iparágtól függetlenül. Döntő jelentősége van annak, hogy sikerül-e kialakítani a helyes stratégiát és kifejleszteni a megfelelő képességeket annak érdekében, hogy alkalmazkodni lehessen a megváltozott körülményekhez, és ki lehessen használni a digitális világban rejlő lehetőségeket.


Amit kínálunk

Digitalizációs érettség-vizsgálat

A Horváth & Partners által kifejlesztett érettség-vizsgálat a vállalati működés valamennyi aspektusát figyelembe veszi, és segít meghatározni a vállalat jövője szempontjából legforróbb” beavatkozási területeket, ahol a digitalizáció jegyében fejlesztésre van szükség.

 

Digitalizációs érettség-vizsgálat – a Horváth & Partners keretrendszere

Digitalizációs roadmap kialakítása

Az érettség-vizsgálat eredményei alapján felülvizsgáljuk, digitalizáljuk” a meglévő vállalati stratégiát, meghatározzuk, hogyan kell azt változtatni a digitalizációs trendek miatt, és kialakítjuk azt a roadmapet, amely a lehető legrövidebb úton képes ráállítani a vállalatot egy folyamatos, digitális fejlődési pályára.

Digitalizációs program megvalósítása

A digitalizált vállalati stratégia és digitalizációs roadmap kijelöli azt az utat, amelyen végig kell haladnia a vállalatnak. Segítünk az út megtételében, legyen szó az értékesítési folyamatok digitalizálásáról, smart factory kialakításáról, intelligens adatgyűjtő és monitoring rendszerek kialakításáról, az IT terület digitálissá tételéről, a Big Data beillesztéséről a riporting és előrejelző rendszerekbe, vagy éppen a digitális vállalati etikai kódex összeállításáról.

Elérhető hasznok

  • A versenypozíció javítása
  • Értékesítése eredmények javulása az ügyfelek jobb megértésén és jobb elérésén keresztül
  • Hatékonyabb működési folyamatok
  • Javuló átláthatóság és kontroll, valósidejű irányítás
  • Jobban előre jelezhető és kezelhető kockázatok
  • Elégedettebb vezetők és motiváltabb munkatársak
  • Fenntartható működési modell

Kapcsolat:

Tanács Zoltán
partner

+36 1 382 88 88
zoltan.tanacs@horvath-partners.com

Kép: FreeImages/Gürkan Kurt


Cimkék: , , , , , , , ,