Gyakorlati humán controlling

Török Sándor, Sorossy Sándor
2003. április 01.

2003. április 8-án került sor – egy éven belül immár másodszor – a Gyakorlati humán controlling szeminárium megtartására. A téma fontossága és aktualitása nem megkérdőjelezhető: a humán controlling a funkcionális controlling egyik feltörekvő ágaként egyaránt igényli a hagyományos megoldások átültetését ezen új területre, valamint egy sajátos, a stratégiától az üzleti folyamatokig terjedő, átfogó HR-controlling koncepció kidolgozását.
A rendezvény három előadója által írt cikkben összefoglalásképpen a legfontosabb üzeneteket és érintett témaköröket tekintik át.

Pokol Gábor: az IFUA Horváth & Partners vezető tanácsadója, rendezvényeink rendszeres előadója. A Vezető Képző Intézet külső óraadója.
Sorossy Sándor: az IFUA Horváth & Partners vezető tanácsadója, rendezvényeink rendszeres előadója. A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem és a Vezető Képző Intézet külső óraadója.
Török Sándor: az IFUA Horváth & Partners tanácsadója, rendezvényeink rendszeres előadója. A Vezető Képző Intézet külső óraadója.

Cimkék: , , , , , , , , , , ,