Készítse el CFO Éviránytűjét!

Bagoly Boglárka
2016. január 27.

A karácsonyi számunkban ajánlott személyes éviránytű elkészítésével visszatekinthettünk az előző évünk fontos eseményeire, lezárhattuk azt és megtervezhettük az új év feladatait, céljait. Ezúttal egy CFO Éviránytű elkészítésére biztatjuk Önöket!

A karácsonyi számunkban ajánlott személyes éviránytű elkészítésével visszatekinthettünk az előző évünk fontos eseményeire, lezárhattuk azt és megtervezhettük az új év feladatait, céljait. Ezúttal egy CFO Iránytű elkészítésére biztatjuk Önöket!

Ebben segít minket a Működési hatékonyság radar – A CFO-k 2016-os napirendjének kulcsfontosságú intézkedései című felmérésamelyet a Nemzetközi Controller Egyesület (Internationaler Controller Verein) és a Roland Berger készített németországi középméretű termelővállalatok körében. A felmérésből kiderült, hogy a németországi CFO-k már nem a működőtőke-menedzsment, valamint a controlling és pénzügyek területén tervezett intézkedéseket tartják kritikusnak, hanem a termékportfólió valamint az értékesítés és marketing területén látnak égető fontosságú tennivalókat.

Ez azonban nem biztos, hogy az Ön vállalatára is igaz. Készítse el a saját cégére szabott CFO éviránytűt! Mely intézkedéseket tartja kulcsfontosságúnak a különböző területeken? Haladjon végig a tématerületeken, jelölje ki a saját cége számára releváns kulcsfontosságú intézkedéseket 2016-ra, és bátran adjon hozzá új elemeket, ha hiányzik valami a listából, ami a cége számára fontos.

Cimkék: , , , , ,