Önkiszolgáló üzleti intelligencia

IFUA Horváth & Partners
2014. július 16.

A felhasználóknak és a felhasználást fontolgatóknak egyaránt hasznos lehet, ha a bőség zavarában egy iránytűt kaphatnak a kezükbe, hogy az igényeiknek legjobban megfelelőt választhassák a ma rendelkezésre álló számos üzleti intelligencia eszköz közül.

Önkiszolgáló üzleti intelligencia témájú képzéscsokrunkat ennek jegyében építettük fel. Az első alkalommal, egy fél napos alapozó képzésen a résztvevők megismerik, mit is jelent pontosan az önkiszolgálás fogalma az üzleti intelligencia területén, és hazai és nemzetközi vállalati példák alapján áttekintést nyernek a legfontosabb eszközökről, hogy könnyebben eligazodhassanak közöttük.

Ezekre az ismeretekre alapozva léphetnek tovább az egyes, egyébként igen egyszerűen használható megoldások felé, és a kiszemelt eszközöket közelebbről is kipróbálhatják az egyes alkalmazásokhoz kötődő speciális, választható képzéseinken. Ezek keretében közösen készítjük el az újszerű beszámolófelületeket az adott eszközben, ezáltal a résztvevők saját élményekhez, megoldásokhoz juthatnak. A szemináriumainkon platformfüggetlen nézőpontból támogatjuk „kísérletezésüket”, és integrációs kérdéseikre is választ kaphatnak tőlünk. Első kézből ismerik meg az önkiszolgáló üzleti intelligencia megoldások legfontosabb tulajdonságait, előnyeit és használatuk előfeltételeit, hogy a szükséges háttérismeretekkel felfegyverkezve tehessék le voksukat egyik vagy másik eszköz mellett, a vállalat valós igényeihez igazodva.

Képzésünket ajánljuk

  • controlling vezetőknek
  • controllereknek
  • üzleti elemzőknek
  • értékesítési vezetőknek (sales managereknek)
  • sales elemzőknek

Időpontok:

Kapcsolódó módszertani képzéseink

•    Hatásos beszámolás
•    Riportok, beszámolók szakszerűen – vezetőknek

Cimkék: , , , , ,