Tervezés

Mérő László, Dr.
2005. április 01.

Dr. Mérő László, az ELTE Kísérleti Pszichológiai Tanszékének docense cikkében összeveti a fejlesztési projektek tervezése kapcsán a magyar és az amerikai gyakorlatot, gondolkodásmódot. Írásában a saját, szoftverfejlesztőként az USA-ban szerzett tapasztalatait is megosztja az Olvasókkal – a Tőle megszokott frappáns és lényegre törő módon. Gondolatait követve új megvilágításba kerül a szükséges, de sokszor nem feltétlenül hasznos(uló) tevékenységnek tartott tervezés.

Dr. Mérő László a XVII. Budapesti Menedzsment és Controlling Fórumon előadásában egy újabb gazdasági témát jár majd körül: a természetben és az üzleti életben tapasztalható versengést és kooperációt hasonlítja össze. Idén ez az előadás lesz az, mellyel – túl a hagyományos szakmai témákon – egy üdítő, ugyanakkor értékes záróakkordot illesztünk a konferencia programjába.

A szerző, Dr. Mérő László: az ELTE Kísérleti Pszichológiai Tanszékének egyetemi docense, matematikus, a műszaki tudományok kandidátusa, dr. habil. pszichológiából.

Cimkék: , , , , , , , , , ,