Vállalati környezetvédelmi költségek számbavétele

Csutora Mária, Dr.
2004. május 01.

A Tisztább Termelés Kiskönyvtár kézikönyve bemutatja a környezeti számvitel alapjait, az alapvető pénzügyi és üzleti mutatószámokat, és azok értelmezését – azt, hogy a környezetvédelem hogyan teremthet a vállalat számára hozzáadott értéket. Mindezt egy közérthető – példákkal illusztrált – gyakorlati útmutató, nem pedig egy elméleti szakkönyv stílusában teszi.
A kézikönyv elsősorban a kis- és középvállalatok környezetvédelmi vezetői számára készült, de meggyőződésünk, hogy mások is haszonnal forgathatják.

A szerző, Dr. Csutora Mária docens, a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem Környezetgazdasági és Technológiai Tanszékén tanít, a Tisztább Termelés Magyarországi Központjának igazgató-helyettese.
További módszertani ismeretek, gyakorlati megoldások a környezeti menedzsment témakörében elérhetőek Makray Judittól, a Környezeti menedzsment / Környezeti controlling rovat szerkesztőjétől, illetve Zilahy Gyulától, a Tisztább Termelés Magyarországi Központjának igazgatójától.

Forrás: Tisztább Termelés Magyarországi Központja

Cimkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,