A környezeti menedzsment eszközök integrált alkalmazása négy hazai vállalatnál

Tisztább Termelés Magyarországi Központja
2004. április 01.

A TEST projekt öt Duna-menti országban 4-4 vállalat számára tette lehetővé az UNIDO (United Nations Industrial Development Organisation, az ENSZ Ipari Fejlesztési Szervezete) által kifejlesztett módszertan alkalmazását, mely a környezeti teljesítmény javításának új vállalati eszközeire épül. A projekt célja, hogy a résztvevő vállalatok számára bemutassa, hogy a környezet védelme, a környezeti jogszabályoknak való megfelelés és általában a környezeti teljesítmény javítása egyben a vállalatok gazdasági teljesítményére és versenyképességére is pozitív hatással lehet.
A projekt magyarországi eredményit ismerhetik meg a Tisztább Termelés Magyarországi Központjának kiadványából, amelyen keresztül rövid betekintést nyerhetnek a Nitrokémia 2000 Rt. környezeti számviteli rendszerébe is.

További módszertani ismeretek, gyakorlati megoldások a környezeti menedzsment témakörében elérhetőek Makray Judittól, a Környezeti menedzsment / Környezeti controlling rovat szerkesztőjétől, illetve Zilahy Gyulától, a Tisztább Termelés Magyarországi Központjának igazgatójától.

Forrás: Tisztább Termelés Magyarországi Központja

Cimkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,