Leadership trendek – Merre tart a világ élvonala a vezetésben?

Buda Szabolcs
2005. június 01.

2005 októberében Londonban rendezik meg a vezetés mai problémáival és a jövőjével foglalkozó „World-Class Strategies for Inspirational Business Leadership” c. konferenciát, melynek előadói között a világ vezető üzleti szakértői, mint pl. Tom Peters, Lou Gerstner, Henry Mintzberg mellett olyan neves politikusok is lesznek, mint pl. Bill Clinton, Mihail Gorbacsov vagy Madeleine Albright.
Buda Szabolcs cikkében az előadók legújabb megnyilatkozásaiból kiindulva nyújt tájékoztatást ezen, a vezetés élvonalához tartozó szakemberek vezetési koncepcióiról. Másrészt a controllerek számára mindezekből következő legfontosabb szempontokat foglalja össze, hiszen: a controllernek igazodnia kell az aktuális vezetés gondolatvilágához, s emiatt nem árt tisztában lenni az új tendenciákkal!

A szerző, Buda Szabolcs: tanácsadó, controlling-szakértő. Másfél évtizede foglalkozik szervezeti controlling, illetve vezetői információs és informatikai rendszerek kialakításával, valamint üzleti folyamatok modellezésével. A Magyar Controlling Egyesület alapító tagja.
e-Mail: buda.szabolcs@startadsl.hu

Cimkék: , , , , , , , , , , , , , , , , ,